Uvjeti za organizaciju županijskih mastersa

Uvjeti za organiziranje županijskih mastersa u 2009/10. god. koje traži PSVSŽ su adekvatan prostor u kojem mogu stati minimalno četiri tehnički ispravna pikado aparata koja su službeno priznata od strane Hrvatskog pikado saveza, te da domaćin turnira uplati na žiro-račun PSVSŽ po 5 kuna po igraču. Znači koliko bude sveukupno 40 prijavljenih igrača, domaćin je dužan uplatiti 200,00 kuna na račun saveza.

Kotizacija po igraču je 50,00 kuna od kojih 35,00 kuna ide u nagradni fond za prva tri ili četiri mjesta (ovisno o broju prijavljenih igrača), a preostalih 15,00 kuna se izdvaja za nagradni fond koji će se dijeliti po rang listi igrača čiji će se poredak dobiti nakon svih 5 odigranih mastersa. Za napomenuti je da muški igraju odvojeno od ženskih igračica pa su tako nagrade podjeljene po broju muških, odnosno ženskih igrača.

Koja će se igra odigravati na pojedinom mastersu ovisi o broju prijavljenih igrača i igračica (ukoliko bude do 32 igrača igra se 501 master out, a ukoliko bude 33 i više igarača igra se 301 master out). Pošto postoji mala vjerojatnost da će na masters biti više od 32 igračice za njih se određuje igra ovisno o broju prijavljinih igračica na svakom pojedinom mastersu.

Comments

komentar