Završnica kupa Vukovarsko-srijemske županije

OBAVIJEST O ZAVRŠNICI SEZONE

 Poštovani igrači, došli smo do kraja još jedne pikado sezone u okviru natjecanja koje organizira Pikado savez Vukovarsko-srijemske županije. U subotu 14. svibnja 2016. godine na rasporedu je završnica županijskog kupa i dodjela nagrada za proteklu sezonu, čime službeno završavaju sva naša natjecanja za sezonu 2015/2016.. Mjesto odigravanja je kao što već znate, prostor caffe bara Kuglana u Bošnjacima.

Početak natjecanja predviđen je za 16 sati susretima City caffe-Gaj i Etno pub-Kristal. Nakon toga pobjednici prethodnih mečeva igraju međusobno dok je drugi par finale desne strane između Bonance i Kuglane. Ove utakmice su predviđene za 17 sati ukoliko sve bude teklo po planu, stoga molim ekipe koje su u natjecanju da na vrijeme dođu na utakmicu i ispoštuju termine odigravanja.

Po završetku ovih mečeva na rasporedu je finale lijeve strane i na kraju za 19:30 predviđeno je finale.

                Napominjem kako je HPS objavio listu s pravom nastupa na završnici kupa po kojoj je naš savez stekao pravo na dva predstavnika na završnici, koja će se odigrati u rujnu u sklopu prvog HPS-ovog mastersa za novu sezonu.

Ujedno najavljujem da će po završetku kup natjecanja biti dodijeljene nagrade najboljim ekipama i pojedincima za proteklu sezonu.

Molim sve koji će biti nagrađeni da preuzmu svoje zaslužene nagrade, a to su:

2. liga ekipno: 3. mjesto Ravnica Gunja, 2. mjesto City caffe 2 Gradište i 1. mjesto Gaj Županja

1. liga ekipno: 3. mjesto Low score Županja, 2. mjesto City caffe Gradište i 1. mjesto Bonanca Cerna

2. liga pojedinačno: 3. mjesto Igor Domazet (Gaj 2), 2. mjesto Igor Cimerman (Klik) i 1. mjesto Mario Ivelić (Gaj)

1. liga pojedinačno: 3. mjesto Mario Marinić (Bonanca), 2. mjesto Antun Mađaroš (City caffe ) i 1. mjesto Zvonko Antunović (Bonanca)

Masters lista : 3. mjesto Mario Ivelić, 2. mjesto Zdravko Antunović i 1. mjesto Zvonko Antunović,

Po završetku službenog natjecanja i dodjele nagrada, domaćin je osigurao večeru za sve prisutne a ukoliko ne bude prekasno, odigrat ćemo još jedan turnir za kraj sezone. Ukoliko bude veći broj igrača domaćin će osigurati šest aparata tako da će sam turnir teći relativno brzo i vjerujemo kako neće otići daleko u noć.

Svi ste dobrodošli!

Za kraj ove obavijesti želimo puno uspjeha našim ekipama koje putuju na državno ekipno prvenstvo u Poreč početkom lipnja.

Sportski pozdrav i vidimo se u Bošnjacima. 

Comments

komentar