3. županijski masters City caffe Gradište – Izvještaj

 

Nakon podosta vremena i hrpe prosječno posjećenih turnira, konačno jedan masters s kojim u potpunosti možemo biti zadovoljni. Po broju  igrača daleko najveći u zadnjih nekoliko sezona, dok je kvalitetu umanjio tek nedolazak Zvonimira Lešića, pobjednika prvog mastersa. Ukupno čak 56 igrača, što je 50% svih registriranih u našem savezu.   Nakon dugo vremena i dame su igrale odvojeni turnir.  ( Poredak nakon 3. mastersa )  ( slike )

Nakon što su na prva dva mastersa slavili Lešić i Blaževac, na trećem smo dobili i trećeg pobjednika. Zdravko Antunović je, uz znatno bolju igru nego na prva dva turnira, u finalu slavio protiv Jasmina Kovačevića iz Slavonskog Broda. Treba spomenuti da je uz Jaleta nastupio i Damir Božić. Prava je šteta da ih se nije još nekoliko odlučilo za dolazak, turnir bi bio puno kvalitetniji jer je primjetno da Brođani igraju sve bolje. Iako je Jale „visio“ nekoliko mečeva na lijevoj strani ipak je uz zavidnu  koncentraciju i savršene izlaze odolijevao sve do finala, u kojem doduše nije dobio previše šanse, jer je Zdravko odigrao vrhunski cijeli turnir a samo u finalu je dva puta „skinuo“ 180, što je bilo dovoljno za slavlje. Na trećem mjestu je završio Zoran Keser, dok je četvrti bio autor ovog teksta.

Kod dama je također bilo uzbudljivo.  Na kraju je presudilo iskustvo Željke Knežević koja je finalu bila uspješnija od Kristine Ivanković, iako je došla s lijeve strane. Treća je bila Birgit Boehning. U svakom slučaju raduje podatak da su se i cure malo aktivirale kad su u pitanju mastersi, jer sezona odmiče i približava se put na državno u Senj.

Sljedeći, četvrti masters je u „Parku“, s tim da ćemo vas o terminu obavijestiti dodatno ukoliko Izvršni odbor odluči da se zbog pokladne povorke 10. veljače termin turnira ili satnica  izmijeni.

Pred kraj turnira izvučene su skupine za ligu pojedinaca ali o tome možete sve saznati u posebnom članku u rubrici  Natjecanja – Liga pojedinaca.

Sportski pozdrav!

Comments

komentar