EKIPNO TAKMIČENJE (NESLUŽBENO)

Nakon odigrane serije pojedinačnih Masters turnira i Top 16 završnice, PK Masters i City Caffe organiziraju novu seriju pikado događaja, ovoga puta u ekipnom obliku.

Dugo su, zbog epidemiološke situacije, natjecanja ligaških momčadi bila obustavljena, a u nedostatku njih došli smo na ideju organizirati niz ekipnih turnira.

Turniri bi se igrali subotom, počevši od 11. rujna 2021. godine. u 19 sati, na poznatom mjestu ljetne terase u dvorištu City Caffea.

Broj događaja, odnosno subota koje će se igrati, ovisit će o broju prijavljenih ekipa (približno 6). Cijeli raspored bit će objavljen nakon što se prijave završe.

Pravila i koncept odigravanja:

  • Svaka ekipa sastoji se od minimalno 4 igrača.
  • Broj igrača svake momčadi je neograničen, a evidentirano ih je 6 (kao u službenim utakmicama lige)
  • Sastavi ekipa su slobodni, što znači, da ekipe ne moraju biti sastavljene od igrača koji se natječu u službenim natjecanjima (dopušteno je miješanje između različitih klubova, ekipa, liga, sve po Vašem izboru i dogovoru).
  • Rok prijave ekipa je 8.9.2021., a same prijave možete obaviti kod Branko Anić(098/948-59 99), Ivan Babić Babac(095/398-1916), te porukom na FB stranice PK Masters i City Caffea
  • Kotizacija po ekipi je: 400 kn
  • Cjelokupan iznos kotizacije ide u nagradni fond turnira, koji će organizatori povećati za dodatni iznos. Ukupni nagradni fond bit će podijeljen u prve 3 ekipe, prema sustavu (50/30/20). Pehari i medalje za prva tri mjesta (1 pehar i 6 medalja po ekipi)
  • Svaka momčad ima pravo registrirati novog igrača (koji nije na izvornom popisu), prije dnevnog turnira, pod uvjetom da igrač prije nije igrao za neku drugu od prijavljenih momčadi.
  • Sam koncept igranja utakmica ovisit će o broju prijavljenih ekipa. Organizatori imaju nekoliko pripremljenih ideja o načinu igranja, a konačna odluka o tome bit će donesena, nakon što prijave budu popunjene.
  • Natjecanje će se održati na 8 uređaja.

Za sve ostale nejasnoće i upite, kontaktirajte na gore navedene brojeve.

Nadamo se da će vam se ova ideja svidjeti i da ćemo se nakon dugo vremena ponovno igrati timskog pikada.

Želja nam je, da sve ovo bude u prvom redu lijepo i ugodno druženje, a onda kroz to, vjerujemo, da će se igrati i dobar pikado.

P.S:

Iskustvo nas je naučilo da su svi naši igrači napravljeni od dobre hrane i pića, pa će, kao i na prethodnim turnirima, za sve sudionike biti osigurana večera.

Sportski pozdrav!

Comments

komentar