HPS MASTERS Drugi turnir sezone 2014/15. na rasporedu je 8. 11. u Slavonskom Brodu

Vrhunski uvjeti u SC Rehlicki

mamac za pikadiste iz cijele Hrvatske

Plakat za 2. HPS masters 2014/15. u SC Rehlicki u Slavonskom Brodu

Napisao: Željko Đođo

Prošle godine su bili hit i stoga nije nikakvo iznenađenje da će se HPS masters opet održati u Slavonskom Brodu. Drugi ovosezonski turnir iz Masters serije Hrvatskog pikado saveza će se održati u subotu 8. studenoga u Sportskom centru Rehlicki koji je, zajedno s ljubaznim domaćinima, oduševio pikadiste iz cijele Hrvatske ne samo sjajnim uvjetima koje nudi dvorana, već i vrhunskim gostoprimstvom kakvo se može pronaći samo u Slavoniji.

Mnogi igrači su prošle godine isticali kako je to najbolja dvorana u kojoj je do sada organiziran HPS masters uz čitav niz stvari koje su im se svidjele: topla i prostrana dvorana, čvrsti parket na kojemu se aparati nisu nimalo ljuljali, vrhunski razglas, raznovrsna ugostiteljska ponuda po iznimno povoljnim cijenama, sanitarni prostor kao u vrhunskim hotelima…

 

– I mi smo bili ugodno iznenađeni odličnim reakcijama igrača. Stoga koristim priliku uputiti poziv pikadistima iz cijele Hrvatske da dođu u Slavonski Brod jer će ove godine biti još bolje – riječi su vlasnika dvorane Tomislava Rehlickog koji se i sam zarazio pikadom pa sada redovito pohodi HPS masterse.

Pikadisti su prošle godine bili puni pohvala za uvjete u Sportskom centru Rehlicki

Riječ je o novoj i moderno uređenoj dvorani koja je jedna od najvećih u Hrvatskoj, a nalazi se u Slobodnici, na ulazu u Slavonski Brod s autoputa Zagreb – Lipovac. Do dvorane je vrlo jednostavno doći, treba s autoputa izaći na izlaz Slavonski Brod Zapad i poslije naplatnih kućica nakon svega 30-ak metara skrenuti desno (lijevo se ide prema gradu) te se malo vratiti unazad i vrlo brzo će se ukazati dvorana.

– Prošle godine smo dobili zaista brojne pohvale igrača, a jedna od rijetkih zamjerki je bila vezana uz ponuđeni smještaj pa smo ove godine na to malo više obratili pažnju. Iako to ne ovisi direktno o nama, nadam se da će ove godine igrači i u tom segmentu biti zadovoljni – rekao je Dražen Rečić, predsjednik Pikado saveza Brodsko-posavske županije.

Podsjetimo da su nakon prvog HPS mastersa koji je održan krajem rujna u Matuljima kod Opatije, na vodeća mjesta u ukupnom poretku Masters liste zasjeli Tatjana Perić i Alan Ljubić, oboje iz Zagreba. U konkurenciji igrača 2. kategorije vodeći je Zadranin Tomislav Markić, odnosno kod trećeligaša Slaven Kovačević iz Zagreba. U konkurenciji juniora vodeći je Splićanin Luka Lončarević.

 

2. HPS MASTERS 2014/15.
Datum: 8. 11. 2014.
Mjesto: Sportski centar Rehlicki, Slavonski Brod
Kontakt osoba: Dražen Rečić 098/1723-118

SATNICA TURNIRA……..(pdf)

SPORTSKI CENTAR REHLICKI
Osječka 123
35000 Slavonski Brod
Kontakt osoba: Tomislav Rehlicki 091/255-4666
Tel: 035/429-900
Fax: 035/255-469:
Web: www.sc-rehlicki.com

Comments

komentar