Trofeji za županjski Darkwood

 

KUP RH 2011. U nedjelju u Kaštelama odigrana završnica Kupa

Darkwood slavi osvajanje Kupa (stoje slijeva): Ivančičević, Keser i Mađaroš; (čuče): Zdravko i Zvonko Antunović.

Trofeji za županjski Darkwood i splitski Dani

Napisao: Željko Đođo

KOMPLETNI_REZULTATI……(ŽENE…xls……..MUŠKI…xls)

Pehari namjenjeni pobjednicima Kupa Republike Hrvatske za 2011. godinu završili su u rukama igračica splitske ekipe Dani, te igrača županjskog Darkwooda. Bila je to 18. po redu završnica Kupa RH koja je odigrana u nedjelju 25. rujna u Upravnoj zgradi Marine Kaštela u Kaštel Gomilici, a nastupilo je 17 ekipa u muškoj i 8 u ženskoj konkurenciji.

I dok je kod žena slavila ekipa koja je u natjecanje ušla sa statusom prvog favorita, kod muških se dogodilo malo iznenađenje jer su svi očekivali da naslov pobjednika Kupa obrani domaća ekipa Posejdon 2 iz Kaštel Kambelovca. Ali Posejdonovci u nedjelju definitivno nisu imali svoj dan. Iako su na kraju osvojili broncu, muke i patnje kroz koje su prošli sigurno će željeti što prije zaboraviti.

Darkwood je nastupio u sastavu braća Zdravko i Zvonko Antunović, Antun Mađaroš, Zoran Keser i Filip Ivančičević, a do titule su došli bez poraza. U finalu su sa 3:1 pobijedili zagrebačku ekipu Panda ŽKM.

– Najteži meč nam je bio protiv Pande ŽKM, ali ne u velikom finalu već u finalu desne strane kada smo nakon prva tri kruga gubili 2:1. Ali tada su Keser i Mađaroš dobili posljednja dva pojedinačna meča i tu smo se sretno provukli – rekao je Zdravko Antunović, najbolji igrač Darkwooda koji cijeloga dana nije izgubio niti jedan pojedinačni meč.

 

Comments

komentar