VAŽNA OBAVIJEST IGRAČIMA: Pojedinačno prvenstvo RH

Poštovani igrači i igračice,

prije Pojedinačnog prvenstva RH koje će se ovog vikenda održati u Hotelu Frankopan u Dugoj Resi, željeli bismo Vam skrenuti pozornost na neke stvari, za koje Vas ljubazno molimo da ih uvažite te ih se pridržavate.

1. Na Pojedinačnom prvenstvu RH obavezan je Dress code za sve discipline koje će se igrati – cricket, parovi, 501 xx te kvalifikacije za 501 xx. Ljubazno Vas molimo da se pravilnika o odijevanju pridržavate (op.a. pravilnik možete pronaći OVDJE). Ukoliko netko od igrača neće poštovati pravilnik, isti će biti diskvalificirani, tj. neće moći nastupiti na natjecanju.

2. Svi igrači koji planiraju nastupiti na prvenstvu (i na kvalifikacijama), dužni su sa sobom donijeti važeću lječničku potvrdu. Ukoliko netko od igrača neće sa sobom imati navedeni dokument, neće moći nastupiti na turniru (vrijedi za sve discipline Pojedinačnog PH te za kvalifikacije).

3. Pošto su neki od igrača otkazali svoje nastupe na Pojedinačnom PH (disciplina 501 xx), konačni sastavi skupina biti će poznati u subotu prije početka kvalifikacija. Skupine će biti objavljene na panou u dvorani te na web stranicama Hrvatskog pikado saveza.

Molimo sve natjecatelje da se pridržavaju navedenih pravila, kako bi Prvenstvo prošlo u pravom sportskom tonu te bez nepotrebnih diskvalifikacija.

Zahvaljujemo na raazumijevanju!

Sportsaki pozdrav!

Comments

komentar