2. županijski masters – Vrbica – Izvještaj

Pobjednici mastersa Vrbica_2012U nedjelju je odigran 2. županijski Masters. Iako Vrbica većini igrača nije baš blizu a i vremenski uvjeti na cestama nisu sjajni, ipak nas se okupio znatno veći broj nego u Gunji, ukupno 36 natjecatelja.

Uvjeti za igru su bili vrlo dobri, organizator je svoj dio posla odradio na visokoj razini, stoga im ovim putem zahvaljujem u ime PSVSŽ. Bez obzira na različita mišljenja u pogledu zasluga i udaljenosti Vrbičana, smatram kako nismo pogriješili kad smo im dodijelili ovakav turnir.

 

Kad je riječ o samoj igri, bilo je nekoliko bljeskova, ali ukupni dojam je da je bila za nijansu lošija nego u Gunji. Ipak, to ne umanjuje slavlje Denisa Blaževca, koji je bio apsolutna zvijezda ovog turnira, osvojivši prvo mjesto u obje discipline. U disciplini 501 MO u finalu je nadigrao Zdravka Antunović. Njegov uspjeh je time veći što je on bio taj koji je morao dobiti dva puta, jer je došao s lijeve strane. Dvije pobjede po 2:1 donijele su mu naslov pobjednika, i nakon dosta vremena možemo reći da se „Švabo“ vratio! Još jedan dobar turnir odigrao je Mario Ivelić, zauzevši treće mjesto. Možda najljepši trenutak dana ponudio je sve bolji Ojvan, kada je u već izgubljenoj situaciji protiv Đurasovića završio meč izlazom na 170 ( T20, T20, bull)! Na kraju je završio četvrti, što je još jedan dobar rezultat i potvrda da se upornost isplati. Potpuno indisponirani su bili igrači Darkwooda, izuzev Zdravka, završivši svoje nastupe vrlo rano.

U disciplini slučajnih parova u kojoj je bilo 12 kombinacija, slavili su Blaževac-Ojvan protiv para Oršolić-Babić.

Poredak nakon drugog mastersa: ovdje.

Sljedeći turnir je u City caffeu, 13.01. 2013.

 

Fotografije sa turnira možete pogledati ovdje.

 

LIGAŠKA PAUZA

 

Za ovu godinu je još ostalo jedno kolo 2. lige, dok su 1. i 3. liga odigrali posljednje kolo u 2012. Napominjem da je na rasporedu derbi između Vrbice i Leona, koji je kiksao u susretu s Gajom, budući su nastupili bez svog najboljeg igrača, Ivelića. Low score protiv Kuma i Gaj protiv Bandolerosa će tu tražiti svoju šansu za priključak vodećem dvojcu.

 

Poslije blagdanske pauze nastavljamo ponovno s drugoligašima, 09. siječnja, prvoligašima dan kasnije dok 3. liga nastavlja tjedan dana kasnije, dakle 15. siječnja. Isto tako započet će grupna faza lige pojedinaca za koju još traju prijave. Zasad je prijavljeno 20-ak igrača. Sve informacije vezane za ovo natjecanje možete dobiti na broj 098/19-21-893 (Zvonko Antunović) a uskoro ćemo imati i poseban link na našoj stranici gdje će se nalaziti podaci o prijavljenim igračima, pravilima natjecanja, kotizaciji, nagradama i druge važne informacije.

 

Toliko zasada, svima želim sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu 2013. godinu  

 

{backbutton}

Comments

komentar