Osvrt na peto kolo 2.lige

S današnjim danom je službeno završilo peto kolo 2.lige.

Pojedinim ekipama su pomogli dugosatni treninzi, dok je kod nekih i sreća imala malu ulogu u svemu. Leon koji je već nekoliko godina u 2.ligi te je uz malo sreće uspio savladati KUM-a s tijesnih 9:7. Ovo im je peta pobjeda za redom te su prvi na ljestvici s maksimalnih 15 osvojenih bodova. Treba uzeti u obzir da su tri pobjede ostvarili s rezultatom 9:7 što govori koliko je ove godine kvalitetno natjecanje u 2. ligi.

Vrbica, debitanti u 2.ligi su došli do svoje 4. pobjede nad Micama, koje su hrabro i ponosno uspjele uzeti 3. gema. S ovom pobjedom Vrbica zauzima 2. mjesto na ljestvici. Posebno pohvale Ivani Blaževac koja je s 2:0 savladala trećeg igrača lige Iliju Jukića.

Ekipa Gaj koja je kod kuće dočekala posljednju ekipu lige City Caffe 2 su furiozno otvorili match te su poveli s 6:0, što im je bilo i više nego dovoljno da si dignu moral te uzmu sva tri boda, te da ostanu na 3. mjestu lige.

Ekipa Low Scores su išli u goste kod ekipe Bandolersa bez svojeg trenutno najboljeg igrača Darka Balentovića koji je morao izostati zbog bolesti. Koliko toliko oslabljeni uspjeli su doći do ključna tri boda nakon što su slavili s rezultatom 11:5.
Low Scores je trenutno na 4. mjestu s 9. osvojenih bodova.

Do sljedećeg kola, lijepi pozdravi.

Comments

komentar