EKIPNO PH 2012. Od 27. do 29. travnja u Senju borba za titule prvaka Hrvatske

Rok za prijave ekipa 18. travnja,
opet povoljni uvjeti noćenja u Senju

Napisao: Željko Đođo

TABLICA S BROJEM EKIPA PO ŽUPANIJSKIM SAVEZIMA…..(xls)
KOMPLETNA SATNICA TURNIRA
….(pdf)

Polako se približava najmasovnije natjecanje u kalendaru Hrvatskog pikado saveza. Od 27. do 29. travnja na rasporedu je Ekipno prvenstvo Hrvatske koje će se treću godinu za redom, odnosno peti put u posljednjih šest godina, održati u Sportskoj dvorani Robert Barbić Beli u Senju. Gradiću na koji su se pikadisti već naviknuli i dobro znaju sve pogodnosti koje im on pruža.

Detalj s prošlogodišnjeg Ekipnog PH u Sportskoj dvorani Robert Barbić Beli Senju Iako do tada ima još dosta vremena, u mnogim županijama već sada se znaju ekipe koje su izborile pravo nastupa u Ekipnom PH i mogu si lagano planirati put u Senj. Svi koji žele rezervirati smještaj mogu to napraviti već sada, a sve je ostalo isto kao i prethodne dvije godine. Cijena noćenja u privatnom smještaju je 10 eura po osobi, a rezervacija se vrši preko gđe. Nataše Hvizdak iz putničke agencije Brana Tours (sve podatke možete pronaći na dnu ovog dokumenta).

Ono na što svi županijski pikado savezi trebaju obratiti pažnju je rok za prijavu ekipa za nastup u Senju. Posljednji dan za prijavu ekipa je srijeda 18. travnja do 17:00 sati. Ujedno je to i posljednji dan kada neka ekipa može registrirati novog igrača, koji nije bio Prijavnom listu te ekipe na startu sezone, da bi on mogao nastupiti na Ekipnom PH.

Broj ekipa koji svaki županijski savez ima pravo poslati određen je još 1. prosinca prošle godine (link za tablicu nalazi se na vrhu dokumenta). Ovdje treba naglasiti da kod žena nema limita na broj ekipa koji neki županijski savez može poslati na ekipno PH. Dakle sve ženske ekipe koje se natječu bilo u ženskim ili muškim ligama u svojim županijama automatski ostvaruju pravo nastupa u Senju, ali kao i muške ekipe moraju biti prijavljene od strane svog županijskog saveza.

ŽUPANIJSKI SAVEZI PRIJAVLJUJU EKIPE ZA SENJ

Natjecanje se prati i s tribina

Svaki županijski savez treba najkasnije do 18. travnja HPS-u dostaviti kompletne tablice svih liga koje su se igrale ove sezone, plus popis ekipa po ligama koje su im potvrdile svoj dolazak u Senj (dakle nije potrebno slati prijavnice već samo popis ekipa). Županijski savezi trebaju kontaktirati sve ekipe koje su na osnovu svog plasmana izborile pravo nastupa na Ekipnom PH. Ukoliko neka ekipa iz bilo kojeg razloga nije u mogućnosti nastupiti u Senju, županijski savez treba kontaktirati sljedeću ekipu po plasmanu i njima ponuditi mogućnost nastupa u Senju.

Lista koju županijski savez dostavi HPS-u je konačna i samo ekipe koje se nalaze na njoj će imati pravo nastupa u Senju. Ukoliko neki županijski savez prijavi manji broj ekipa negoli na to imaju pravo, tada je županijski savez podložan sankcijama. Ukoliko se pak dogodi da se ekipa koja je svom županijskom savezu potvrdila nastup na Ekipnom PH ne pojavi u Senju, tada je sankcijama podložna ta ekipa.

Ždrijeb skupina za Ekipno PH će se održati u petak 20. travnja u 12:00 sati u uredu HPS-a u Koledinečkoj 3 u Dubravi. Ovim putem pozivamo sve predstavnike županijskih saveza i klubova koji su u mogućnosti da prisustvuju ždrijebu.

U PETAK WARM UP

Završni trenutak prošlogodišnjeg Ekipnog PH – sve ekipe osvajači pehara

Već prema tradiciji za pikadiste koji u Senj stignu već u petak predviđen je Warm Up turnir koji će započeti u 20:00 sati, a igrat će se disciplina 501 MO. Ukoliko bude dovoljan broj prijavljenih dama zasebno će se igrati turnir za žene.

U subotu ekipe započinju natjecanje po skupinama u 10:00 sati, a predviđeni završetak je oko 21:30 sati. U nedjelju je nastavak natjecanja opet u 10:00 sati, a očekuje se da bi proglašenje pobjednika moglo biti oko 18:00 sati.

Za kraj podsjetimo da je aktualni prvak Hrvatske u muškoj konkurenciji ekipa Janje Alfa Team, odnosno Janje Alfa Women Team kod dama (obje ekipe članice zagrebačkog Pikado kluba Bistro Janje). U konkurenciji drugoligaša prošle je godine slavila ekipa Posejdon iz Kaštel Kambelovca, dok je kod trećeligaša najbolja bila Jelsa s Hvara.

REZERVACIJA SMJEŠTAJA

Kontakt osoba:
Nataša Hvizdak
Mob: 098/938-9679
E-mail: natasa@brana-tours.hr

Brana Tours
Ivana Lenkovića 10/1
53270 Senj
Tel/fax: 053/881-367
Web: www.brana-tours.hr
E-mail: info@brana-tours.hr
Mat. broj 2702971368723
Žiro račun: 2340009-1160126759

RASPORED NATJECANJA

PETAK, 27. 4.
20:00 Warm Up – 501 MO muški
20:00 Warm Up – 501 MO žene
23:00 Završetak natjecanja

SUBOTA, 28. 4.
09:30 Službeno otvorenje 19. ekipnog PH
10:00 Početak natjecanja po skupinama
21:30 Završetak prvog dijela natjecanja

NEDJELJA, 29. 4.
10:00 Nastavak natjecanja
18:00 Završetak natjecanja i proglašenje pobjednika

NAPOMENA: HPS zadržava pravo promjene satnice.

Comments

komentar