Hrvatska – Danska 24:30

 Napisao: Sleep now in the fire

Nada umire posljednja

 Onog trenutka kada je Babić odbio velikodušnu Maroševićevu ponudu da mu preda meč, i upišu rezultat 6:4 za Maroševića, prestala je svaka mogućnost da Babić ne uzme tri boda iz ovog meča.

I  prilično retardiranoj osobi je, kada pogleda kako se rezultat kretao kroz meč, jasno da je Babić, zapravo, prebio Maroševića.

0:0; 1:0; 2:0; 3:0; 4:0; 5:0; 6:0; 6:1; 6:2; 7:2; 8:2;

Prije početka lige pojedinaca Maroševićev cilj je bio jedna pobjeda u skupini, što će sa ovakvim nastupima teško uspjeti. Nada umire posljednja je, izgleda,  njegov moto u ovoj ligi. Protiv Blaževca nema, apsolutno, nikakve šanse, Jukić ga je već dobio, sa užasnom igrom, na turniru u Gradištu, Balentović, u zadnje vrijeme, igra fenomenalno. Ako mu je jedina šansa za pobjedu Anić, onda si već može upisati omjer pobjeda i poraza: 0:5.

Babićev cilj je prolaz skupine na prvom ili drugom mjestu pa kasnije ulazak u četvrtfinale, za što će, svakako, morati igrati puno bolje. Opće je poznato da Babić najbolje igra u neizvjesnim mečevima, a Marošević, definitivno, nije igrač koji ga može motivirati da pokaže koliko može.

Anić je donosio pivo, Boehning je častila spizom, Babić je prebio Maroševića a Hrvatska je izgubila od Danske, to bi bio rezime tog petka.

Comments

komentar