IZBORNA SKUPŠTINA PIKADO SAVEZA VUKOVARSKO SRIJEMSKE ŽUPANIJE

Sukladno članku 18. Statuta Pikado saveza Vukovarsko-srijemske županije, predsjednik Pikado saveza Vukovarsko-srijemske županije saziva:

IZBORNU SKUPŠTINU PIKADO SAVEZA VUKOVARSKO SRIJEMSKE ŽUPANIJE

koja će se održati u četvrtak, 19 rujna 2019. godine s početkom u 19.00 sati, u prostorijama PK Masters u Gradištu, Trg hrvatskih velikana 9, (prostor iznad City caffea)

Predloženi dnevni red:

 1. Usvajanje zapisnika s prethodne Skupštine Pikado saveza Vukovarsko – srijemske županije
 2. Izbor predsjednika
 3. Izbor dopredsjednika
 4. Izbor tajnika
 5. Izbor likvidatora
 6. Izbor članova Izvršnog odbora
 7. Izmjene Statuta PSVSŽ
 8. Status klubova PSVSŽ
 9. Sustav natjecanja za sezonu 2019./2020.
 10. Steel dart liga
 11. Županijski masters turniri-soft dart
 12. Županijski kup
 13. Organizacija državnog mastersa
 14. Razno

Naglašavamo kako prema Statutu Pikado Saveza samo registrirani pikado klubovi mogu sudjelovati putem svojih delegata u radu Skupštine te kako svaki klub ima pravo na šest delegata. Budući da u našoj županiji imamo registrirano devet klubova (PK Park, PK Masters, Pk Cerna, PK Red carpet, PK Bambo, PK Sport caffe, PK Ravnica, PK Otok, PK Vukovar, to znači da je za pravovaljane odluke Skupštine potrebno sudjelovanje više od polovice delegata koji imaju pravo glasa (28 od ukupno 54).

Sve odluke Skupština donosi većinom glasova nazočnih delegata.

Svaki klub  koji je već član PSVSŽ je dužan na Skupštini dostaviti popis svojih članova sa svim podacima sukladno Zakonu o udrugama, presliku rješenja Ureda državne uprave i presliku Statuta.

Novoosnovani klubovi dužni su dostaviti Rješenje Ureda državne uprave i presliku Statuta te zahtjev za prijem u članstvo PSVSŽ.

Sve ekipe koje su zainteresirane za natjecanje u novoj sezoni,  bit će obaviještene o rokovima za prijavu ekipe i početku natjecanja u novoj sezoni na službenoj stranici saveza.

Predsjednik PSVSŽ:

Branko Anić

Comments

komentar