IZVJEŠTAJ SA IZBORNE SKUPŠTINE

Na izbornoj Skupštini Pikado saveza Vukovarsko-srijemske županije održanoj dana 19. rujna 2019. godine izabrano je novo vodstvo saveza za sljedeće četiri godine i donesene najvažnije odluke za predstojeću sezonu.

Ovdje ćemo istaknuti najvažnije odluke Skupštine, dok će zapisnik sa Skupštine biti naknadno objavljen na stranici.

Za predsjednika je izabran Branko Anić, dopredsjednik je Dražen Lukić a tajnik Zvonko Antunović. Preostala dva člana Izvršnog odbora uz navedeni trojac su Adam Lukinac i Mario Dropuljić.

Sve navedene odluke Skupština je donijela jednoglasno.

 

Nadalje, donijeli smo i odluku o smanjenju broja delegata na Skupštini sa šest na dva, budući da je u posljednje vrijeme osnovano dosta novih klubova i broj delegata je postao prevelik.

Broj turnira za sljedeću sezonu je 9 u softu i 4 u klasičnom pikadu, s tim da se ova 4 turnira u klasičnom pikadu organiziraju zajednički sa Pikado savezom Brodsko-posavske županije.

Također će i kompletan raspored s datumima turnira biti objavljen na službenoj stranici saveza.

 

Najvažnije informacije povezane su s početkom nove natjecateljske sezone.

Naime, Skupština je odredila rok za prijavu ekipa zaključno s datumom 5. listopad u 20 sati, za kada je zakazana i prva sjednica novog Izvršnog odbora.

Na toj sjednici će se formirati kompletan natjecateljski kalendar za sezonu, dakle ligaško natjecanje, kup, županijski mastersi i sve ostalo što je potrebno uvrstiti u kalendar natjecanja.

Skrećemo pozornost ekipama na poštivanje roka za prijavu ekipa, na uredno ispunjenu dokumentaciju (ekipna prijavnica, zahtjev za registraciju natjecatelja i uplatu kotizacije). Poseban naglasak je na ispunjavanju novog Zahtjeva za registraciju kojeg su dužni ispuni svi igrači saveza, bez obzira jesu li već registrirani ili nisu, jer se na novom zahtjevu nalazi i izjava vezana uz zaštitu osobnih podataka. Igrači koji do sada nisu bili registrirani moraju priložiti i presliku osobne iskaznice uz zahtjev. Zahtjev možete skinuti ovdje.

Upute za prijavu ekipe:

  • Kotizacija za ligu: 300,00 kuna po ekipi
  • Kotizacija za kup: 200,00 kuna po ekipi
  • Registracija igrača: 110,00 kuna po igraču
  • Godišnja članarina kluba 100,00 kuna po klubu
  • Organizacija županijskog mastersa 300,00 kuna po organizatoru
  • Ukoliko se ekipa prijavljuje i za natjecanje  u klasičnom (steel) pikadu kotizacija je 110,00 kuna po igraču dok se ekipna kotizacija ne plaća. Ovdje treba naglasiti da ekipa može biti sastavljena od tri igrača i da svi moraju biti članovi istog kluba. Potrebno je ispuniti posebnu prijavnicu za ekipna natjecanja.

 

Pri podnošenju prijave potrebno je dostaviti i dokaz o uplati kotizacija, a navedene iznose treba uplatiti na sljedeći način:

Uplatitelj: naziv kluba ili ekipe

Primatelj: Pikado savez Vukovarsko srijemske županije

IBAN: HR0425000091102188678

Poziv na broj: OIB platitelja

 

Svrha: kotizacija za sezonu 2019/2020

 

  • *Organizacija mastersa u iznosu od 300,00 kuna na posebnu uplatnicu
  • *ekipna prijava za klasični (steel) pikado na posebnu uplatnicu

 

U slučaju bilo kakvih nejasnoća obratite se na broj 098/19-21-893 (Zvonko Antunović)

Comments

komentar