MASTERS SERIJA HPS-a

Drugi turnir sezone 2013/14. na rasporedu je 23. studenoga 2013.

Plakat za HPS Masters u Slavonskom Brodu

Slavonski Brod i SC Rehlicki spremni za pikadiste

Napisao: Željko Đođo

Nakon gotovo trogodišnje stanke Slavonski Brod će ponovno ugostiti najbolje hrvatske pikadiste. Posljednji HPS masters u sedmom po veličinu hrvatskom gradu održan je u siječnju 2011. godine, tada u Slavonskom restoranu u sklopu kompleksa Đuro Đaković. Ovog puta turnir će se održati u Sportskom centru Rehlicki, novoj i moderno uređenoj dvorani koja je jedna od najvećih u Hrvatskoj. Objekt se nalazi u Slobodnici, na ulazu u Slavonski Brod s autoputa Zagreb – Lipovac (izlaz Slavonski Brod Zapad).

 

– Dvorana je vrhunska, mi tamo redovito održavamo naše županijske masters tunire, kao i završni turnir Top 12. Dvoranu je super jednostavno za pronaći, s autoputa se izađe na izlaz Slavonski Brod Zapad i poslije naplatnih kućica već nakon 30 m skrene se desno (ravno se ide prema gradu) na cestu kojom se kratko vraća unazad i nakon 100 m se vidi dvorana na lijevoj strani – otkrio je Dražen Rečić, predsjednik Pikado saveza Brodsko-posavske županije

Sportski centar Rehlicki ima sve što je potrebno za održavanje HPS mastersa

Riječ je o drugom HPS mastersu za sezonu 2013/14., a turnir će se održati u subotu 23. studenoga 2013. godine. Domaćini iz Pikado saveza Brodsko-posavske županije su se potrudili pronaći povoljne opcije smještaja za igrače koji će imati potrebu prespavati u Slavonskom Brodu, a detalje možete pronaći na dnu stranice.

– Budući je Slavonski Brod za neke dosta udaljen pretpostavljam da će biti onih koji će željeti prenoćiti pa smo pronašli dvije povoljne opcije za smještaj. Ja sam pogledao prenoćište JFT koje je na razini studentskog doma, za prespavati više nego zadovoljavajuće, a cijena je povoljna. Od dvorane je udaljena oko kilometar, a budući se ide po brzoj cesti autom se stigne za 2-3 minute. Čak i opcija prijevoza taxijem je prihvatljiva, od dvorane do prenoćišta je cijena taxija 20 kn – zaključio je Rečić.

Za one izbirljivije u blizini naplatnih kućica se nalazi Hotel Zovko koji nudi odličan komfor i kvalitetu smještaja.

{backbutton}

Comments

komentar