Početak sezone 2013/14

Na redovnoj godišnjoj sjednici PSVSŽ održanoj 17. listopada 2013. godine odlučeno je da sezona počinje 29. listopada u 20 sati, utakmicama 3. lige.

30. listopada na rasporedu je prvo kolo 2. lige a dan kasnije startaju i prvoligaši.

Sve utakmice na rasporedu su u 20 sati, s tim da je ekipama ostavljena mogućnost za dogovor oko eventualnog ranijeg početka utakmica.

Sve lige igraju se trokružno kako ne bismo natjecanje završili prerano u odnosu na državno prvenstvo.

Voditelji liga su: Ivan Borilović za 3. ligu, Zvonko Antunović za 2. ligu te Branko Anić za 1. ligu.

Odmah po završetku utakmice domaći kapetan je dužan putem sms-a javiti rezultat utakmice voditelju lige a zapisnik dostaviti najkasnije dan prije odigravanja sljedećeg kola.

U suprotnom domaća ekipa se sankcionira gubitkom utakmice maksimalnim rezultatom ( 0:16, 0:32).

Rezultat se javlja u obliku krajnjeg rezultata na zapisniku utakmice ( primjer: Darkwood- City caffe- 3:0, 9:7, 22:17; 1:1, 8:8, 20:20 ili 0:3, 7:9, 17:22)!

Svako pomicanje termina utakmice mora se javiti voditelju lige s tim da utakmica koja se odgađa mora biti odigrana prije utakmica sljedećeg kola. Sve eventualne prigovore vezane za regularnost natjecanja (npr.  neispravan aparat, nekorektno ponašanje i slično odmah dojaviti voditelju lige koji će o tome obavijestiti izvršni odbor PSVSŽ)

Brojevi telefona na koje ste dužni javiti rezultate i eventualne prigovore su:

Ivan Borilović-092/ 137-0435, Zvonko Antunović- 098/ 19-21-893 i Branko Anić 098/ 948-5999.

 

Također je odlučeno da ćemo ove sezone na rasporedu imati 6 županijskih mastersa a prvi je na rasporedu već 17. studenog u Babinoj Gredi, drugi je 15. prosinca u Okcu a potom slijede City caffe, Park, Vrbica i na kraju Podgajci.

Termini ostalih mastersa će biti naknadno određeni ovisno o kalendaru HPS-a, a pokušat ćemo svoj kalendar uskladiti i s kalendarom Brodsko-posavske županije tako da oni koji žele otići na poneki njihov turnir to mogu učinti. Naravno da su i njihovi igrači dobrodošli na našim turnirima.

Svim ekipama je ostavljen rok od 8 dana da izvrše kompletnu prijavu za natjecanje ( uredno popunjena prijava za ekipno natjecanje, zahtjev za registraciju natjecatelja koji se prvi puta natječu te kopiju njihove osobne iskaznice i na kraju uplatnicu kao dokaz o ispunjenim financijskim obvezama, dakle 100 kuna po igraču i 300 kuna po ekipi). Navedene dokumente možete skinuti sa službene stranice našeg saveza, u slučaju potrebe možete kontaktirati tajnika saveza na broj 098/19-21-893.

Iznos koji ste obvezni uplatiti na račun PSVSŽ možete uplatiti u FINI ili Hypo Alpe Adria banci na sljedeći način:

ime platitelja (npr. pikado ekipa Gaj ili osobno ime platitelja)

primatelj: PSVSŽ

račun broj: HR0425000091102188678 (broj računa se upisuje bez razmaka)

model  02,

poziv na broj primatelja ( vaš OIB ili broj mobitela)

opis plaćanja: kotizacija za sezonu 2013/14,

Prijave za ligu pojedinaca su također u tijeku a krajnji rok je 1. studenog, nakon čega će biti održan sastanak vezan za sustav i termine odigravanja ove lige. Ukoliko iz iste ekipe bude prijavljeno više igrača, moguće je jednom uplatnicom uplatiti kotizaciju za sve igrače.

Kotizacije iznosi 100 kuna.

Za sve dodatne informacije obratite se na navedene brojeve telefona kako bismo na vrijeme izvršili svoje obveze i krenuli s natjecanjima.

Svima puno uspjeha u nadolazećoj sezoni i sportski pozdrav do sljedeći put!

Comments

komentar