Nastavak sezone 2019-2020

Poštovani igrači!

Izvršni odbor Pikado saveza Vukovarsko-srijemske županije je na sjednici održanoj u subotu 6. lipnja 2020. godine, donio odluku o nastavku natjecanja u organizaciji PSVSŽ-a.

Ovo se prvenstveno odnosi na posljednja dva kola druge lige i županijskog kupa do planirane faze odigravanja. Preostala dva termina za odigravanje zadnja dva kola druge lige su 17. i 24. lipnja, uz napomenu da nema odgađanja utakmica, odnosno sve se utakmice igraju u navedenim terminima, s početkom u 20 sati.

Posebno naglašavamo da se prije 17. lipnja mora odigrati i zaostala utakmica između ekipa Etno-Pub i City caffe 2, a u svrhu regularnosti natjecanja ove ekipe su dužne voditelju lige javiti datum i vrijeme odigravanja.

Nadalje, preostala dva županijska mastersa su na rasporedu 21. lipnja u Cerni i 28. lipnja u Gunji, sa početkom od 14:30 sati.

TOP 16 se odgađa do jeseni i odigrat će se prije samog početka nove sezone, a sukladno kalendaru Hrvatskog pikado saveza.

Kada je u pitanju županijski kup, na desnoj strani ždrijeba je preostao još samo susret Ronin – Otok, dok se na lijevoj strani najprije susreću  Bambo-Red Carpet, a pobjednika očekuje još i susret sa ekipom Ravnice.

Drugi par je City caffe 2-Lovas, a pobjednik tog susreta igra protiv poraženog u susretu Ronin-Otok.

Navedene utakmice kupa, moguće su od 14. lipnja, i molimo ekipe sudionike, da se međusobno dogovore oko termina odigravanja, i o istome obavijeste voditelja.

Sama završnica županijskog kupa se također odgađa do jeseni kao i TOP 16, a sam termin će biti objavljen naknadno, odnosno kada HPS objavi datum završnice kupa na državnoj razini.

Sportski pozdrav!

Comments

komentar