Obavijest za kup natjecanje i ligu pojedinaca

Obzirom da je krajnji rok za prijavu županijskog kup natjecanja prema HPS-u 31. ožujka, obavještavamo sve zainteresirane ekipe da svoje prijave mogu izvršiti već od srijede, 5. ožujka pa do zaključno 16. ožujka, kada je na rasporedu peti županijski Masters turnir u Vrbici, na kojemu ćemo, ovisno o broju ekipa, odrediti  sustav natjecanja te izvući skupine.

Prema ustaljenoj praksi nositelji skupina su prvoligaši, i to prema plasmanu na prvenstvenoj ljestvici tekuće sezone. Treba napomenuti kako pravo nastupa imaju i novoformirane ekipe, koje inače ne igraju u jednoj od naših liga, s tim da trebaju uredno popuniti ekipnu prijavnicu, zahtjev za registraciju natjecatelja ukoliko se radi o igračima koji nikad nisu nastupali u nekoj od liga, priložiti kopije osobnih iskaznica za nove igrače te naravno izvršiti uplatu na račun PSVSŽ.

Kotizacija za ekipu iznosi 200,00 kuna, a za nove igrače još 100 kuna po igraču. Igrači koji su već registrirani za neku od ekipa u ligama ne mogu igrati za neku drugu ekipu osim svoje. Ovisno o broju ekipa koje se prijave ovisi i broj naših predstavnika na završnici kupa RH, koja je na rasporedu 14. lipnja 2014. godine u Poreču, i to u sklopu odigravanja europskog prvenstva u pikadu.

Za neke je to jedinstvena prilika da se okušaju i na tako velikom natjecanju kao što je europsko prvenstvo, a vrijeme odigravanja je u jeku turističke sezone pa je i to dodatni razlog da nas se prijavi što više.

Iznos koji ste obvezni uplatiti na račun PSVSŽ možete uplatiti u FINI ili Hypo Alpe Adria banci na sljedeći način:

ime platitelja (npr. pikado ekipa Gaj ili osobno ime platitelja)

primatelj: PSVSŽ

račun broj: HR0425000091102188678 (broj računa se upisuje bez razmaka)

model 02,

poziv na broj primatelja (vaš OIB ili broj mobitela)

opis plaćanja: kotizacija za županijski kup 2013./14.,

Na kraju napomena da napokon startamo i sa Ligom pojedinaca. Prijavljeno je ukupno 14 igrača, a igrat ćemo sistemom svako sa svakim na 6 dobivenih legova. Nakon toga slijedi ? finale, ? finale i finalna utakmica. Ukoliko je netko od prijavljenih u međuvremenu odustao, molim da mi to javi u roku od tri dana (na broj 098/ 19-21-893- Zvonko Antunović), jer ćemo za vikend napraviti raspored. Igrači koji su prijavljeni:

Zvonimir Lešić, Zdravko Antunović, Antun Mađaroš, Zoran Keser, Ivan Borilović, Damir Blumenschein, Ilija Jukić, Tomislav Đurasović, Ivan Babić, Ilija Leutarević, Mirko Ojvan, Velimir Musa, Erik Stanić i Zvonko Antunović.

Prvi termin odigravanja je nedjelja, 23. ožujka 2014. s početkom u 14,00 sati u prostoru Pikado kluba Park, na kojemu ćemo dogovoriti daljnje termine.  Svi prijavljeni trebaju doći na vrijeme kako bi se napravio raspored do kraja natjecanja. Ukoliko ste spriječeni molim vas da me na vrijeme obavijestite.

Comments

komentar