POZIV NA REDOVNU SKUPŠTINU PSVSŽ

Poštovani igrači, nova sezona je na vidiku, stoga je potrebno odraditi formalnosti prije početka samog natjecanja.

Ovim putem vas obavještavamo da je Izvršni odbor PSVSŽ u punom sastavu na sjednici održanoj 10. listopada jednoglasno odlučio da se Skupština održi dana 23. listopada 2016. godine s početkom u 15 sati na lovačkoj kući u Županji. Ukoliko nam ta lokacija bude nedostupna iz bilo kojeg razloga o alternativnoj ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Predloženi dnevni red:

1.      Ustroj liga (ekipne prijavnice, Zahtjevi za registraciju, preslike osobne iskaznice, pravila, javljanje rezultata, voditelji liga, sankcije, raspored natjecanja itd.)

2.      Članarine i kotizacije (kotizacije za ligu i kup, godišnje članarine klubova i saveza)

3.      Županijski Masters turniri (kandidature i određivanje organizatora i termina odigravanja)

4.      Županijski kup ( sustav natjecanja i rokovi)

5.      Razno

Napomena:  Pravo glasa na Skupštini ima po šest članova registriranih klubova, a to su: PK Masters, PK Kristal, PK Kuglana i PK Park, dakle ukupno 24 delegata s pravom glasa.

Svaki delegat s pravom glasa može predložiti dopunu dnevnog reda o čemu će odluku donijeti Skupština većinom glasova.

Nakon završetka Skupštine izvršit će se provjera prijavljenih ekipa te utvrditi iznos koji svaka ekipa treba uplatiti i eventualne nepravilnosti u prijavi.

 Napominjemo kako ekipe nisu dužne uplaćivati kotizacije i članarine dok Skupština o tome ne donese odluku, budući da je po tom pitanju došlo do određenih izmjena, o čemu ćete biti detaljno informirani. Zato ćemo svima ostaviti dovoljno vremena za rješavanje financijskih obveza i pripremiti uplatnice.

Obzirom na veličinu prostora u kojemu bi se Skupština održala, svima koji su zainteresirani, bez obzira na pravo glasa, omogućit ćemo da prisustvuju sjednici.

Budući da ligaško natjecanje mora početi najkasnije do 01.11. obvezni ste na Skupštinu donijeti uredno popunjenu ekipnu prijavnicu, a za one igrače koji do sada nikada nisu bili registrirani i Zahtjev za registraciju te presliku osobne iskaznice.

Dakle, svu dokumentaciju osim uplate trebate pripremiti do Skupštine, a to zaista nije nikakav problem, stoga se nemojte dovesti u situaciju da Vas ne uvrstimo u ždrijeb koji će biti obavljen odmah po zaprimanju prijava ekipa.

Po završetku Skupštine održat ćemo i radni sastanak sa svim ekipama koje su zainteresirane za osnivanje klubova, s detaljnim uputama o aktivnostima koje morate poduzeti da bi klub bio registriran i upisan u svim  institucijama RH, nadležnim za djelovanje sportskih udruga.

Za sve dodatne informacije i nejasnoće kontaktirajte brojeve telefona: 098/19-21-893 (Zvonko) ili 098/948-5999 (Branko).

Kako ovo ne bi bilo samo odrađivanje posla, pripremit ćemo nešto za pojesti i popiti. Stoga vas molim da na ove brojeve telefona javite koliko će vas doći, kako bismo zbog količine hrane i pića barem približno znali broj osoba.

Naravno, ukoliko netko može donirati nešto od hrane ili cuge, to bi bilo lijepo.

 

Sportski pozdrav!

Comments

komentar