Poziv povodom ligaškog natjecanja za sezonu 2012/2013

Poštovani pikadisti!

Pred nama je nova natjecateljska sezona. Budući da je već prema ustaljenoj praksi krajnji rok za početak prvenstva 01.11. vrijeme je da se aktiviramo i ispunimo svoje obveze prema našem županijskom savezu ali i prema HPS-u.

Stoga pozivam kapetane svih ekipa na sastanak koji će se održati 15.10. 2012. u 19.00 sati u caffe bar City caffe u Gradištu. Isto tako pozivam i sve one koji se dosada nisu natjecali a žele se uključiti u ligaško natjecanje da nam se pridruže.

Svrha ovog sastanka je da vas uputimo na urednu prijavu vaših ekipa za novu sezonu i ispunjavanje financijskih obveza. Dakle, na sastanku ćete dobiti sve potrebne formulare, uplatnice i druge potrebne informacije, te će vam biti ostavljen rok od sedam dana (do održavanja redovne godišnje skupštine) da uredno prijavite svoje ekipe za prvenstvo, kako bismo na skupštini izbjegli nepotrebnu gnjavažu koju smo imali proteklih godina.

Isto tako, okvirno ćemo odrediti izgled svake od liga, ovisno o vašem odazivu.

Redovna godišnja skupština je na rasporedu tjedan dana kasnije, dakle 22.10. 2012. u 19.00 sati u caffe baru “Park” u Županji a o dnevnom redu skupštine bit ćete pravovremeno obaviješteni.

Sportski pozdrav!

Comments

komentar