POZIV POVODOM ORGANIZACIJE 19. ZAVRŠNICE KUPA RH

Pozivamo kapetane svih ekipa na sastanak povodom organizacije završnice kupa RH, koja će se odigrati u Županji 23. rujna 2012. godine, dok će dan ranije, 22. rujna, biti odigran i prvi turnir iz Masters serije Hrvatskog pikado saveza. Kao što vam je poznato, osvajanjem kupa prošle godine, dobili smo organizaciju istog za ovu, 2012. godinu.

Kako bismo svoj organizacijski dio odradili na visokoj razini, potrebna nam je suradnja i odaziv što većeg broja članova našeg saveza, budući da će prema dosadašnjim iskustvima, na ovom dvodnevnom natjecanju sudjelovati cca 200 igrača iz cijele zemlje.

Sastanak će se održati u četvrtak, 05.07.2012. u sjedištu saveza, Zagrebačka 1, caffe bar Park u 20 sati.

Sastanak je zamišljen na način da će kapetani ekipa dobiti detaljan opis poslova koji su već odrađeni ali i onih koje još treba odraditi prije i za vrijeme ovog natjecanja a potom u što kraćem roku trebaju konzultirati članove svojih ekipa kako bismo na vrijeme dobili povratnu informaciju o broju zainteresiranih za pojedinu vrstu poslova.

Budući da je sve zamišljeno na bazi volontiranja samih članova saveza, zbog smanjenja troškova i prilike da PSVSŽ barem djelomično popravi financijsku sliku, molimo vas da se odazovete pozivu i sudjelujete u organizaciji ovog natjecanja te na taj način date svoj doprinos u predstavljanju našeg županijskog saveza u što boljem svjetlu.

Sportski pozdrav!

Comments

komentar