REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA PSVSŽ

Iako je prvotno najavljena za 14. listopad, Skupština PSVSŽ će ipak biti održana u četvrtak, 16. listopada u 20 sati u sjedištu našeg saveza u Županji, Zagrebačka 1 (caffe bar „Park“).

Kako se bliži krajnji rok za početak natjecanja, vrijeme je da se okupimo i pripremimo za novu sezonu. U prvom redu se to odnosi na pravovremenu prijavu ekipa, uplatu kotizacija, formiranje liga i slanje dokumentacije HPS-u. Ovo posljednje je posebno važno jer je u odnosu na dosadašnju praksu HPS-a došlo do nekoliko važnih promjena prilikom prijave natjecanja. Prije svega, da bi natjecanje bilo regularno kompletna dokumentacija treba biti proslijeđena HPS-u prije odigravanja prvog kola. Isto tako, financijske obveze se moraju ispuniti u roku od 15 dana nakon početka natjecanja, u protivnom natjecanje neće biti službeno.

Stoga molim sve predstavnike klubova i ekipa da uredno popune ekipne prijavnice, a ukoliko imaju novih igrača i Zahtjev za registraciju te kopiju osobne iskaznice novog igrača. Svaka ekipa prve i druge lige mora imati klub, to znači da na ekipnoj prijavnici mora biti pečat i potpis predsjednika kluba za koji ta ekipa igra.

Sve potrebne formulare možete skinuti sa službene web stranice HPS-a (ovdje) ili PSVSŽ-a (ovdje). Uplata kotizacije vrši se isključivo na račun PSVSŽ otvoren kod Hypo-Alpe-Adria bank.

Ekipe koje do roka određenog na Skupštini ne izvrše svoje obveze neće biti uključene u natjecanje i neće biti prijavljene Hrvatskom pikado savezu.

DNEVNI RED SKUPŠTINE: 1. FINANCIJSKO IZVJEŠĆE

2. FORMIRANJE LIGA

3. ŽUPANIJSKI MASTERS

4. ŽUPANIJSKI KUP

5. LIGA POJEDINACA

6. RAZNO

{backbutton}

Comments

komentar