Rezime s turnira u Caffe Bar “GAJ”

altPošto vidim da nitko nema volje nešto pretjerano napisati oko održanog turnira u “GAJu”, iako vjerujem da vas večina nije ni znala za turnir, pošto ga nismo objavili na stranicama pikado saveza, nego je više bio promoviran putem chatboxa.

No nakon toga svega ipak se skupilo čak 31. igrač što je relativno dobar odaziv iako je početak turnir najavljen u svega par dana. Igralo se 501 MO s kotizacijom od 20kn, no ovaj puta nije bilo novčanih nagrada, nego pehar i medalje za prva tri mjesta.

 

Kako bi neki rekli favorit turnira Mario Ivelić je opravdao tu ulogu te je  uzeo prvo mjesto, gdje je u finalu nadigrao Damira Blumenscheina s 2:1, kojeg je također i u polufinalu desne strane izbacio na lijevu stranu. Treba naglasiti da je Mario Ivelić osvojio prvo mjesto bez ijednog poraza.

 

 

Finale desne strane je bilo vrlo napeto i tijesno gdje je Mario Ivelić nadigrao Damira Vučićevića sa 2:1

Nakon toga Damir Blumenschein je u četvrtfinalu lijeve strane dobio sve boljeg Dragu Horvata, te se nakon toga probio preko Ilije Jukića i Damira Vučićevića do finala desne strane.

Treba naglasiti sve bolju formu dečkiju iz Podgajaca Ivana Granovljevića i Dragana Horvata koji dolaze iz 3. lige ali svojom igrom pokazuju da mogu napatiti i najbolje igrače.

Konačni redosljed turnira:

1. Mario Ivelić

2. Damir Blumenschein

3. Damir Vučićević

Liga pojedinaca je i dalje u sporoj fazi te se mole igrači koji nisu još odigrali niti jedan meč da se što prije aktiviraju.
Napominjem da uplatu kotizacije izvršite na račun PSVSŽ-a broj: 2500009-1102188678.

Sljedeči turnir je u caffe bar “KUMu” koji je zakazan za subotu 09.03.2013. s početkom u 15:30h.

Do tada lijepi pozdravi.

Comments

komentar