2. Županijski masters 2011

Brojka od 43 igrača u muškoj i 10 u ženskoj konkurenciji je svakako premašila naša očekivanja vezana za drugi masters Pikado saveza Vukovarsko-srijemske županije, koji je odigran u prostoru caffe bara “City caffe” u Gradištu.

Ponovno smo imali goste iz Slavonskog Broda i to u pojačanom sastavu, u odnosu na prvi masters. Ovaj put ih se odazvalo osmero, pet muških i tri djevojke. Zahvaljujemo im na sudjelovanju, jednako kao i dečkima iz Bošnjaka koji već postaju sastavni dio ove priče i od kojih očekujemo da se dogodine aktivno uključe u ligaško natjecanje.

Obzirom da smo malo kasnili s početkom turnira, pojedinačne discipline su završile tek nešto prije 22 sata, što je rezultiralo manjim brojem prijava za disciplinu parova. U disciplini 501 MO, u muškoj konkurenciji poredak trojice prvoplasiranih identičan je poretku s prvog mastersa, dakle: 1. Zdravko Antunović, 2. Zoran Keser, 3. Davor Vukelić.

I kod dama je drugi masters zaredom pobjednica ista a to je Željka Knežević, koja je u dramatičnom finalu pobijedila Kristinu Ivanković rezultatom 1:2, 2:1, dok je treća bila gošća iz Slavonskog Broda, Irena Vukas.

U disciplini parova ukupno se prijavilo sedam parova. Pobjedu su na kraju odnijeli Babić-Blaževac, drugi su bili Šimunović-Dretvić dok su treće mjesto zauzeli Klaić-Ivanković.

Sljedeći županijski masters nam je na rasporedu 13. veljače 2011. a organizator je Pikado klub “Kristal” iz Gunje, s tim da će se turnir odigrati u Županji na autobusnom kolodvoru s početkom u 15 sati.

Sada slijedi nastavak natjecanja u svim ligama i borba za odlazak u Senj na državno ekipno prvenstvo.
Molimo još jednom kapetane svih ekipa da rezultate odigranih utakmica jave istu večer putem sms-a a zapisnik dostave najkasnije dan prije odigravanja sljedećeg kola.
Rezultat je obavezan javiti kapetan domaće ekipe i to: za 3. ligu na broj- 098/ 19-21-893
za 1. i 2. ligu na broj – 098/ 950-21-06,
dok se zapisnici dostavljaju u caffe bar “Park”, Zagrebačka 1, Županja.
Ova obavijest se posebno odnosi na kapetane ekipa “Tref” i “Kristal 2

Comments

komentar