Osvrt na 1. Županijski masters PSVSŽ-a

U nedjelju 19. prosinca 2010. godine odigran je prvi od pet planiranih

županijskih masters turnira.

Domaćin turnira bio je Pikado klub “Park“, a na istom se okupilo 30 natjecatelja, što i nije tako loše, obzirom da ove sezone imamo znatno manji broj igrača u odnosu na protekle dvije sezone. Na turniru su sudjelovali i gosti iz Slavonskog Broda, ukupno njih četvero te nekoliko igrača iz Bošnjaka, koji ove sezone nisu prijavili ekipu za natjecanje, ali su to najavili učiniti dogodine. Njima se posebno zahvaljujemo na sudjelovanju.

U pojedinačnoj konkurenciji, disciplini 501 M.O. slavio je Zdravko Antunović iz ekipe Darkwood, pobijedivši u finalu svog suigrača Zorana Kesera. Treće mjesto je zauzeo Davor Vukelić iz Slavonskog Broda a četvrto Antun Mađaroš.

Nakon pojedinačne discipline odigrani su i parovi. Ukupno se prijavilo 12 parova, na kraju su prvo mjesto osvojili Mario Ivelić i Zvonko Antunović, nadigravši u finalu Zorana Kesera i Dražena Klaića.Treći su bili gosti iz Slavonskog Broda, Damir Božić i Davor Vukelić.

Svoj odvojeni turnir igrale su i dame, ukupno njih šest. Prvo mjesto osvojila je Željka Knežević pobijedivši u finalu Josipu Mikić, dok je treće mjesto zauzela Kristina Ivanković. Još su nastupile Ivanka Maršić- Šeketa, Mirna Jurić i Vlatka Marošević.

Spomenimo još na kraju da je ovaj turnir djelomično imao i humanitarni karakter. Naime, Pikado savez Brodsko-posavske županije je prije dva tjedna organizirao humanitarnu akciju za Udrugu oboljelih od multiple skleroze. Budući da nismo mogli sudjelovati na njihovom turniru, odlučili smo prikupiti dobrovoljne priloge te uplatom na račun spomenute udruge prikazati i drugo lice našeg često osporavanog i neopravdano marginaliziranog sporta. Odaziv je bio solidan, prikupljeno je 430 kuna i taj iznos će biti proslijeđen na žiro- račun udruge.

Toliko za sada, vježbajte do sljedećeg turnira a on je na rasporedu 16. siječnja 2011.Domaćin je Pikado klub “Masters“- Gradište.

Comments

komentar