Osvrt na novo ligaško kolo

Da se kratko osvrnemo na ligaško kolo koje se igralo ovaj tjedan. Igralo se i par derbija u kojima su pojedine ekipe ispustile dosta važne bodove, a kraj sezone je sve bliži gdje više nema mjesta za propuste. Pa stoga da prvo krenemo s 3. ligom koja se igrala u utorak.

Ekipa Kristal 2 koja je drugoplasirana te koja je trenutno jedini pravi konkurent za prvo mjesto je izgubila od posljednje ekipe Atlija i to sa uvjerljivih 12:4. S ovim porazom već možemo zaključiti da će ovogodišnji pobjednik 3. lige biti Caffe Bar M, koji je ujedno bio i slobodan ovo kolo.

Također borba za treće mjesto se isto vrlo zapetljala kada je Caffe Bar Gaj izgubio od Klika te se s ovom pobjedom Klik probio na treće mjesto. S svim navedenim u narednim par tjedana možemo očekivati vrlo interesantni rasplet događaja.

U 2. ligi je također bilo vrlo neizvjesnih situacija. Prvoplasirani Kafi Vrbica te drugoplasirani Low Score su rutinski odradili početak trećeg kruga te su se još više odmaknuli trojki koja ih prati. Vrbica je sa 11:5 slavila protiv Bandolerosa, dok su Low Score predvođeni Goranom Borilovićem dobili 12:4. Stoga možemo reći da sve više se čini da čemo ukupnog pobjednik 2. lige dobiti u susretu između Vrbice i Low Scora koji se za tri tjedna igra u Caffe Bar Parku.

Borba za treće mjesto se još više zakuhtava nakon što je Kum dobio Gaj-a s rezultatom 9:7. Nakon čega Kum ima 23 boda,  Gaj 25, a trenutno trećeplasirani Leon 26 bodova. Utakmica LeonMice je odgođena za ponedjeljak. Kako bi se moglo reći i ovdje čemo u nardenim tjednima imati vrlo zanimljiv rasplet događaja, jer je ostalo samo 6 kola do kraja sezone, a naravno svaki bod je važan.

U 1. ligi komotno možemo reći da imamo ovogodišnjeg pobjednika, a to je ekipa Darkwood iz Pikado Klub Park koja je s uvjerljivih 14:2 slavila protiv ekipe Okac. Sa ovom pobjedom Darkwood je otišao na 9 razlike nad drugoplasiranim City Caffem, a vjerujemo da tako iskusna ekipa neće prosuti ovakvu bodovnu prednost u zadnjih šest kola. City Caffe je s tjesnih 9:7 slavio protiv ekipe Etno Pub te s ovom pobjedom najavio tko će biti drugoplasirani u 1.ligi te s ovim mjestom osigurati odlazak na državno prvenstvo. Utkamica između Kristala i Schapjz Girls još nije objavljena ali čim dobijem rezultate napišem par rečenicama.

 

Do sljedečeg kola lijepi sportski pozdravi.

Comments

komentar