STEEL DARTS 2022./2023.

Steel ili klasični pikado, je u zadnje 2 sezone ušao u natjecanja pod okriljem PSVSŽ-e, tako će i ostati u nadolazećoj sezoni, i biti će važan dio našeg kalendara. Nadamo se, da ste svi toga svjesni, i da ćete se u što većem broju odazvati natjecanjima u klasičnom pikadu.

Natjecanja ćemo provoditi kroz steel dart ligu, pod okriljem našeg županijskog saveza, i kroz regionalne Masterse u klasičnom pikadu, koje organiziramo zajedno sa kolegama iz brodsko-posavskog pikado saveza.

Prijave za steel dart ligu:

Razdoblje prijava:

19.09-3.10. 2022. ISKLJUČIVO E-MAILOM NA: dluki9@gmail.com

Dokumentacija potrebna za prijavu:

PRIJAVNICA ZA EKIPNA NATJECANJA:

https://www.hps-dart.hr/images/dokumenti/PRIJAVNICA-ZA-EKIPNA-NATJECANJA-23-4-2013.pdf

Sustav natjecanja u steel ligi, je malo drukčiji od soft načina, tj igra se 3 na 3, ukupno 9 mečeva na utakmici. Stoga svaka ekipa mora imati minimalno 3 prijavljena igrača.

Ako je natjecatelj registriran u ekipi koja se natječe u elektronskom pikadu, onda ne plaća registraciju natjecatelja za klasični pikado.

Steel ligu ćemo igrati paralelno uz natjecanja u elektronici, a kalendar i dinamiku ćemo odrediti naknadno, sukladno broju prijavljenih ekipa.

IO je na svom sastanku, donio odluku, da će se steel liga odigravati u prostorima za natjecanja prijavljenih ekipa, po sistemu kući i u gostima, te su sve prijavljene ekipe dužne osigurati kompletnu instalaciju za odigravanje utakmica, u klasičnom pikadu.

 

Mastersi u klasičnom pikadu:

Ukupno imamo 4 regionalna Mastersa u klasičnom pikadu, od kojih će se 2 odigrati pod organizacijom PSVSŽ-e, a 2 će organizirati kolege iz BPŽ-e. Raspored i sve informacije oko regionalnih Mastersa, ćemo objaviti naknadno, nakon što uskladimo termine kalendara sa kolegama iz brodsko-posavskog saveza.

Comments

komentar