Županijski kup – prijave

Obzirom da je krajnji rok za prijavu kup natjecanja po županijama prema HPS-u 31. ožujak, molim sve zainteresirane ekipe da svoje prijave izvrše do 22. ožujka (nedjelja) kada je na rasporedu županijski masters u Vrbici na kojem ćemo ujedno izvući skupine, ovisno o broju prijavljenih ekipa. Prijave možete obaviti telefonski na broj 098/ 19-21-893 (Zvonko) ili neposredno prije početka turnira u Vrbici.  Nakon obavljenog izvlačenja ostavit ćemo rok od pet dana za uplatu kotizacija, dakle do petka 27. ožujka. Ekipe koje ne uplate kotizaciju do navedenog datuma neće imati pravo nastupa. Uplata se izvršava isključivo na račun PSVSŽ (detaljne upute na kraju teksta). Kotizacija po ekipi iznosi 200,00 kuna.

Pravo nastupa u kupu imaju i nove ekipe koje ne nastupaju u ligaškom natjecanju pod uvjetom da popune ekipnu prijavnicu, zahtjeve za registraciju natjecatelja i kopije osobnih iskaznica, ali samo  za igrače koji nikad nisu nastupali niti u jednom natjecanju. Za igrače koji su nekad nastupali dovoljan je broj iskaznice.  Uz prijavu trebaju uplatiti kotizaciju od 200,00 kuna i 110 kuna za svakog igrača.

Termini i mjesto odigravanja po skupinama bit će određeni naknadno. Napominjem da broj naših ekipa na završnici kupa RH ovisi o broju prijavljenih ekipa u kupu. Prošle sezone smo imali dva predstavnika. Finale kupa RH će se odigrati u sklopu europskog prvenstva koje je na rasporedu od 6. do 13. lipnja u Poreču, u sportskoj dvorani Žatika, s tim da se kup igra već prvog dana, dakle 6. lipnja (subota).

Za sve nejasnoće i dodatne informacije obratite se na gore navedeni broj telefona.

Upute za uplatu kotizacije:

uplatnicu na iznos od 200,00 kuna uplaćujete na sljedeći način:

ime platitelja ( naziv ekipe ili osobno ime platitelja)

primatelj: PSVSŽ, Županja

račun/ IBAN primatelja: HR0425000091102188678 (broj računa se upisuje bez razmaka)

model- 02,

poziv na broj primatelja – (vaš OIB ili broj mobitela)

opis plaćanja: kotizacija za županijski kup 2014./15.,

Comments

komentar